Ingersoll_Rand_ENLD compressor-01 compressor-02 compressor-03 compressor-04 compressor-07 naamloos

Storing? Bel 06 53 66 23 22

 

Naast alle vereiste veiligheidscertificaten zoals VCA, wordt ons team regelmatig bijgeschoold om de product- en vakkennis actueel te houden.

VCA gecertificeerd

Vakkundig compressor en persluchtinstallatie onderhoud

Regelmatig en preventief onderhoud van de apparatuur voorkomt stilstand en kosten. Bovendien zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd. Verboon biedt vakkundig compressor en persluchtinstallatie onderhoud. Dit betekent niet alleen vervanging van slijtdelen, maar volledige service van A tot Z.

Onze diensten bestaan onder andere uit:

  • Onafhankelijk advies
  • Preventief onderhoud en inspecties
  • Revisies en reparatie
  • 24-uurs service voor storingen
  • Onderhoudscontracten op maat
  • Levering van kwalitatieve compressor onderdelen
  • Compleet aanleggen van een nieuwe persluchtinstallatie


Onderhoudscontracten op maat

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van het voorkomen van storingen. Mocht onverhoopt toch een storing voordoen dan zijn we altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Regelmatig en preventief onderhoud van de apparatuur voorkomt stilstand en kosten. Bovendien zal de levensduur aanzienlijk worden verlengd.

Wij kunnen u tegen zeer gunstige tarieven een onderhoudsovereenkomst op maat bieden, zowel voor aangeschaft nieuw apparatuur als voor gebruikte apparatuur. Volledig afgestemd op uw bedrijf en proces. Van periodiek onderhoud tot all-in servicecontracten.

Ergens anders een compressor of persluchtinstallatie aangeschaft? Ook dan kunt u gebruik maken van onze service! Ons professionele serviceteam adviseert u graag welk onderhoud voor uw apparatuur van belang is.


24/7 service bij storingen

Een storing komt altijd ongelegen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u snel wordt geholpen! Ons servicenummer 06 53662322 is 24 uur per dag bereikbaar!

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van het voorkomen van storingen op uw installaties en een snelle oplossing bij eventuele storingen!

Onze 24-uurs servicedienst voor het oplossen van storingen staat 7 dagen per week 365 dagen per jaar voor u klaar!


Oplossingen

Ook inbouw in zeecontainers of andere speciale wensen kunnen wij geheel voor u samenstellen!

Bel ons op 015 3619084 en vraag naar de mogelijkheden!